Якщо протягом двох тижнів не розпочнеться ремонт доріг у Надвірнянському районі, на чиновників очікують смітники – громадський активіст

Заплановане на 3 липня перекриття доріг в с. Парище, Перерісль та Гаврилівка не відбулося. Громада дала чиновникам останній шанс виправитися і розпочати ремонт доріг.

Про це у повідомляє громадський активіст Михайло Андрійович.

«Після перемовин з організаторами акції та керівництва Надвірнянської РДА (представляв перший заступник І. Тодорук), було досягнуто певного компромісу. Владі надано ще один шанс реабілітуватися в очах громади. Перекриття доріг перенесено - в той же час конкретизується те, що не пізніше як за два тижні має розпочатися ремонт шляхів. 
У випадку, якщо керівництво Надвірнянської РДА надумає в черговий раз не виконати власні обіцянки - активісти готові вдатися до більш радикальних дій. Контейнерів для сміття в місті достатньо - вистачає з лишком, щоб помістити в кожен по 1-2 "чиновника-брехунця" та прокатати їх "з вітерцем" за межі району. Терпінню людей на предмет стану доріг теж має бути якась межа - влади міняються одна за одною, а "віз й по нині там". На зміну "ригіоналам" нині прийшли "євромайданівці" - проблема за рік не зрушилася ні на метр.

Деякі, з найбільш радикально налаштованих протестувальників, пропонують "прогнати" чиновників через зарослі борщівника Сосновського, з яким таж влада герочно змагається на папері», - пише Андрійович.

Леся, 04.07.2015 10:03



Вибір редакції

Найпопулярніші новини