Водій маршрутки №31 мало не вбив мене – франківець

Франківці продовжують нарікати на якість перевезення у маршрутках та розповідати свої історії, які свідчать про те, що якість перевезень дуже далека від ідеальної.

Про свою історію розповів і Ігор Кубик, який стверджує, водій маршрутки наразив його життя на небезпеку, в все, очевидно тому, що не хотів брати пільговика.

«Вчора о 14.53 водій маршрутного автобуса №31 мало мене не вбив (не перебільшую!)
На зупинці біля пошти ця маршрутка зупинилась буквально на півтора хвилини. Паркувався автобус між двома іншими, на відстані 20-25 м. від тротуару (власне зупинки).
Вочевидь, побачивши мене з коштуриком (потенційного "пільговика"), "зеленофутболочник" вирішив зайвого вантажу позбутися - стартанув з відчиненими дверми. В той час моя ліва нога і ліва рука з коштуриком вже "окупували" першу сходинку автотранспортного засобу... решта тіла ще перебувала назовні. На щастя (це вже не сарказм!) мені вдалося застрибнути. Вільною рукою демонструю посвідчення інваліда, принагідно запитуючи: чи відомо панові водієві правила посадки пасажирів (в частині - час стоянки)? І чи не замало, бува 4 грн. за такий євросервіс?
"Очькарік" у його відповіді було наймилозвучнішим словом»,
- написав франківнць у спільноті «Пульс Франківська».

Окрім того, за його словами, водій категорично відмовився дати квиток, хоча пасажир готовий був за нього заплатити.

Леся, 01.07.2015 17:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини