Скільки можна приховувати реальну кількість загиблих і поранених у зоні АТО? – боєць

Боєць «Стрілок» із ДУК ПС ОТГ Семена розповів про те, як їздив із побратимами пристрілювати зброю. Каже, що біля магазину побачив молодих чоловіків, які навіть не намагаються йти захищати свої домівки, бо Україна їх і так забезпечує.

«По дорозі зупинились біля магазину в Селідово купити сигарет, поруч побачили молодиків до 30 років здорових хлопів, які сиділи пили пиво з єхидною посмішкою нас спитали: 'ну як там по вас довбят...'? Я охринівший запитав чого вони не йдуть воювати, захищати свої домівки...сімю...
отримав відповідь: «на ху... нам? ви воюйте а нас і так Україна забезпечує... НАМ І ТАК неху"ово» На душі тошно стало, розізлила ця наволоч»,
- публікує на своїй сторінці у Фейсбуці цитату «Стрілка» Василь Андріїв - голова правління ГО «Допомога Захисникам Вітчизни «Хоробрі серця».

Боєць не розуміє, скільки можна заробляти на війні вищим посадовцям, ігноруючи чорні хустки дружин і матерів та заплакані очі дітей.

«Скільки можна приховувати 200х, 300х...і казати що один загинув... двоє поранені... обстріляли Марїнку... Авдіївку... Опитне... Піски.. Широкіно..? Сухі цифри..звична статистика..? Скільки часу ці спиногризи будуть дивитись на кров молодих хлопців..., а самі підписувати угоди, яких ніхто так і не дотримується. "Шановні", або робіть те, що ви клялись робити, або ми почнем робити те, що ви нас навчили», - каже «Стрілок».

 

Леся, 01.07.2015 09:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини