Сумніваюся, щоби прокурора Івано-Франківської області звільнили через Саакашвілі - політолог

Всі емоційні розмови голови Одеської ОДА Михаїла Саакашавілі – це просто красиві шоу під конкретний запит глядацької аудиторії.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політолог Тарас Загородній.

«Всі пам'ятають соплі захоплення з приводу взяття під домашній арешт судді Царевич? А її то потім відпустили по-тихому. Під чесно слово.

Це сильно мені нагадує захоплення з приводу походів Саакашвілі по нашим чиновникам з криками. І що? Яка реальна реакція? Ну, накричав він на прокурорів в Одесі. І що? Все різко перестали брати хабарі? Когось реально звільнили?

Сумніваюся, що прокурора Івано-Франківська через Мішу звільнили. Просто зростаюча манія величі місцевого прокурора не дозволяла тримати на посаді людину, яка публічно сказала, що управляє представником президента в області, що є це порушення звичайної чиновницької субординації.

Поки реальної волі в Києві не буде всі ці походи красиві шоу під конкретний запит населення заїхати в пику першому ліпшому чиновнику.

Але одне можу сказати точно. Саакашвілі відмінний професійний політик, який відмінно володіє інструментами американського політичного маркетингу. Він веде себе так, щоб вийти сухим з ​​води і на білому коні при будь-яких розкладах. У нього можна багато чому повчиться багатьом)» - говорить політолог.

Леся, 26.06.2015 20:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини