Власникам родинного ресторану, який зганьбився, порадили публічно вибачитися перед клієнтами

В соцмережах розгорнулася дискусія із приводу посту Йордани Дранчук, яка залишилася незадоволеною обслуговуванням у ресторані «Фамілія». Одні відвідувачі цього закладу вважають, що жінка абсолютно права, висловивши своє незадоволення у соцмережах, інші вважають, що не треба було своє незадоволення виносити на загал.

Разом з тим, є люди, які вважають, що клієнт – зажди правий, і радять власникам закладу публічно вибачитися перед відвідувачами.

«Хочу нагадати всім і вся одну прописну істину: КЛІЄНТ ЗАВЖДИ ПРАВИЙ! Клієнт має повне право висловити своє враження від роботи закладу, який його обслуговує!!! ПОВНЕ ПРАВО!!! Я сам власник бізнесу і сам інколи маю непорозуміння з клієнтами - це форс-мажори, яких, в принципі, уникнути важко. Абсолютно не розумію тих людей, які підняли хай з цього приводу. Людина залишилась незадоволеною роботою закладу і висловила це незадоволення публічно! І це нормально! Ми живемо в епоху відкритості і публічності! Кожен власник будь-якого бізнесу має усвідомлювати це. 
Поради на кшталт "поговорити з кимось... якимось менеджером чи ще щось" - вибачте, але є вкрай неправильними! Ну не має ніхто права змушувати клієнта в той чи інший спосіб висловлювати своє незадоволення! Клієнт висловив його таким чином і це нормально. Ненормально би було, якби клієнт порушив закон, а цього не сталось.
Не знаю обуреного клієнта особисто, ні, тим паче, анічогісінько не знаю про заклад, в якому її так "обслужили", але висловлюю їй свою цілковиту підтримку! 
Для всіх, хто критикує автора поста: коли Вам на голову впаде кавалок балкона, чи, коли Ви по коліно гепнетесь в калюжу - невже Ви побіжите до міськвиконкому, не висловивши своє обурення перед друзями (в реалі чи віртуалі)?
Для власників того закладу: раджу вибачитись перед клієнтом публічно, так, як публічно було висловлено незадоволення Вашою роботою - це найкращий спосіб відбілити репутацію»
, - пише на своїй сторінці у Фейсбуці Анатолій Мицкан.

Леся, 25.06.2015 16:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини