У Франківську оскандалився ресторан, який позиціонував себе, як родинний

В Івано-Франківськ оскандалився ресторан «Фамілія», який позиціонував себе як заклад – «для цілих родин».

Попри те, що на своїй сторінці у Фейсбуці представники ресторану пишуть, що вони покращують свою роботу і цінують думку кожного відвідувача, насправді це виявилось не так.

Своїм досвідом походу у ресторан поділилася Йордана Дранчук. За її словами, по-перше, офіціанти не компетентні, неохоче розповідають про страви, або роблять це з таким виглядом, наче, їм завинили. По-друге, офіціант сам до відвідувачів не підходить, щоби прийняти замовлення, його треба кликати. По-третє, страв довелося чекати довго. По-четверте, відвідувачок намагалися випроводити із ресторану, попри те, що вони ще не доїли, бо офіціантам треба було готуватися до банкету.

Очевидно, розпарений ресторан позиціонує себе, як звичайну їдальню, оскільки вимагає, щоби відвідувачі швиденько поїли і йшли геть, якщо більше нічого не хочуть замовляти, відзначає відвідувачка закладу.

Прикметно, що на розпарений заклад скаржаться і інші відвідувачі, зокрема, в коментарях під постом його розкритикувала і співачка Галина Баранкевич.

«Йордана,підтримую кожне твоє слово про ту їдальню,бо минулого тижня мала там схожий інцидент. Проте настрою не мала і всі отримали на горіхи і офіціанти, які підходили 15 хвилин і адміністратор, який дуже розказував, що в них море відвідувачів і вони просто зашиваються. То "побажання" вони від мене почули і бачу,що вже здійснюються))))))))) Не розумію, навіщо люди обирають роботу, яка їм не подобається? А ще, не розумію власників, які беруть на роботу такЕ некомпетентнЕ, наглЕ і обмеженЕ», - пише Галина Баранкевич.

Окрім того, багато франківців написали про те, що офіціанти ходять, як «тіло без душі», заявляють про те, що вони лише приносять їжу, а не приймають замовлення і складається таке враження, що відвідувачам не особливо раді. Окрім того, франківці запідозрили власників ресторану у створенні штучного ажіотажу – на всі підряд столики ставлять таблички резерв і заявляють, що вільних місць немає.

Нагадаємо, ресторан «Фамілія» запрацював 28 квітня. Позиціонував себе як заклад «для цілих родин». Очевидно, що така концепція мала би передбачати, принаймні, затишок та добру та щиру атмосферу.

Леся, 25.06.2015 10:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини