Колишнього радника голови Івано-Франківської ОДА, який втік у Росію, назвали «консервою»

Колишнього радника голови Івано-Франківської ОДА Ярослава Ободянського, який втік у Росію, назвали «консервою».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Геннадій Чудак.

«Недавно почув від однієї розумної людини, що такі люди називаються просто і одним словом - "консерва". Консерва, яка зберігається в закритому стані довгий час, і тільки тоді коли потрібно вона відкривається і споживається. Ярослав Ободянський - це "консерва", яка була відкрита в потрібний час, і яку дали попробувати всім. Він просто виконує свою функцію, пішак в чужій грі», - пише Чудак.

Проте, за його словами, проблема у тому, що таких «консерви» може бути багато.

«Але проблема не тільки в Ободянському, проблема в тому, що такі "консерви" у нас є всюди, в місцевих владах, в СБУ, в міліції, в Міністерстві оборони та напевно у всіх контролюючих і владних органах і рано чи пізно вони вскриваються.... А хто закриває КОНСЕРВУ, правильно - РАСЕЯ, для якої незалежна та економічно сильна Україна це вирок подальшого існування диктаторської держави Путіна.
Завербовані агенти ФСБ роблять свою роботу, вони проникають в державні структури, в громадські організації, стають радниками голів ОДА і т.д.. Банда, яка хотіла встановити в Україні диктаторський режим, мова звичайно про Партію регіонів, піднімає голову і хоче диктувати нам правила життя, заручившись підтримкою "так званих громадських активістів", які за гроші, готові на все. Хто вірить у безкорисливу співпрацю ще одного радника ОДА та найкращого друга Ярослава Ободянського   з представниками Опозиційного блоку, то уважно подивіться інтерв’ю "відкритої консерви" де прямо сказано продажність та корисливі мотиви найкращих друзів.... Вибирати можна все на світі сину, вибрати не можна тільки Батьківщину!»
- пише Чудак.

Леся, 24.06.2015 13:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини