Контрабандисти знайшли новий спосіб, як перевозити нелегальні вантажі на окуповані території - комбат

Не дивлячись на постійні обстріли бойовиків, контрабандисти не залишають свої спроби заробити. Небезпека не зупиняє ні дрібних "підприємців", ні оптовиків.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп, куратор батальйону «Київ-1» Євгеній Дейдей.

«Наприклад, сьогодні не далеко від блок-поста близько Мар'їнки бійці батальйону "Київ-1" затримали сімейний підряд, який намагався провезти на окуповані території партію ліків.

Звичайно ж ми віримо водієві і у нас немає сумнівів, що це "волонтерська допомога" для "бідних" людей. Але відсутність документів - це порушення. Втім як і спроба провезти вантаж в обхід блок-посту», - пише Дейдей.

За його словами, останнім часом перевезення "дрібного опту" це тенденція.

«Деякі контрабандисти спеціально наймають приватників, в надії все-таки провезти вантаж, розфасовуючи його по легкових автомобілях. Переваги такого способу очевидні - невеликий автомобіль маневреніший і привертає менше уваги. До того ж, завжди можна виправдатися банальним: "купив для себе і родичів". Тим не менш наші хлопці працюють. І результати цієї роботи на обличчя. Не дивлячись на всі хитрощі, корупцію чиновників і не припиняються атаки бойовиків», - каже Дейдей.

Леся, 22.06.2015 16:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини