Міністр інфраструктури пообіцяв, що роботи по ремонту доріг у Івано-Франківській області будуть розпочаті до кінця липня

В парламенті міністр інфраструктури Андрій Пивоварський публічно пообіцяв нардепу Юрій Соловю, що роботи по ремонту доріг у Івано-Франківській області будуть розпочаті до кінця липня.

Про це Соловей написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами міністра, Уряд вже завершив всі нормативно-правові дії по виділенню грошей. Тендери вже розпочаті, деякі завершені.

Як вже відомо, прийнято рішення про те, що 550 млн грн. будуть витрачені на капремонт траси Львів – Івано-Франківськ через Бібрку.

З 150 млн в межах бюджету 75 млн. будуть витрачені на дорогу Р-24 (в межах мого виборчого округу – це ділянка дороги Верховина-Косів).

Ще додатково 15 млн. ми вибили на ремонт дороги Снятин-Стецева та Стецева-Підвисоке з державного регіонального фонду, пише Соловей.

Обов’язковою умовою виділення цих коштів є участь у фінансуванні місцевої влади – софінансування, потрібно додати мінімум 10%.

"Завдяки реформі системі місцевого самоврядування місцеві ради матимуть вагомі додаткові кошти, і міністр розраховує, що мінімум 100 млн грн. буде виділено на дороги з місцевих бюджетів. Наприклад, Снятин матиме приблизно 10 млн грн. перевиконання бюджету в цьому році", - каже Соловей.

Леся, 19.06.2015 11:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини