Нардеп розповів, коли буде завершено ремонт вулиці Набережної

Ремонт вулиці Набережної затримується через коректування проекту, в якому будуть враховані недоліки попереднього.

Про це у спільноті Комуналка ІФ написав нардеп Олександр Шевченко.

«В даний момент практично закінчене коректування проекту, в якому будуть враховані недоліки попереднього. А саме будуть велодоріжки, тротуари , сучасне освітлення, озеленення . Проект зроблено ентузіастами з нашого міста і він різко відрізняється від попереднього проекту. Тому трохи терпіння і все буде добре. В результаті люки Вам не будуть заважати, буде сучасно спроектована розмітка. Щодо частини дороги від мосту ( 900 м) ми знайшли більш просте рішення, завдяки якому за невеликі кошти можна буде відновити цей участок дороги. Дякую за терпіння і розуміння», - написав народний депутат.

Більше того, нардеп навіть виявив готовність пояснити людям про ремонт вулиці більш детально, якщо хтось щось не розуміє.

«І верхній шар буде вчасно. Скоро надам декілька безглуздих проектних рішень щодо вулиць, які з'єднують місто з набережною. Людям, які чогось не розуміють, готовий пояснити. Шкода, що тролі мерсько-свободівські так ніколи нічого не зрозуміють», - написав Шевченко.

Пояснив ситуацію із ремонтом вулиці і один із ентузіастів – Мирослав Франківський.

«Отако, між нами дівчатами: я не дуже вникаю в усі ті бюрократичні нюанси, тим більше що там багато підводних течій. Але на скільки я розумію, затримка не в останню чергу виникла через велодоріжку, про яку ми всі мріяли, але якої не було в початковому проекті. Замовники і забудовники реально заморочились, і взялися за зміну проектно-кошторисної документації. Скільки на це потрібно нервів, грошей і часу - мені навіть важко уявити. Всі ці погодження, підписи, затвердження... Це просто жах! 
Тому особисто я, знаючи проблему з середини, згоден трохи почекати. Бо міг бути й інший варіант розвитку подій. На наші інтереси могли махнути рукою і зробити вигляд що не почули. Ще цієї весни могли застелити тротуарну бруківку, перерізати стрічку і покласти зароблені гроші в кишеню»,
- написав франківець.

Нагадаємо, один із мешканців міста поцікавився питанням ремонту вулиці Набережної

Леся, 17.06.2015 09:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини