Президент пропонував Наливайченкові посаду голови Служби зовнішньої розвідки України - експерт

За попередньою інформацією, Президент Петро Порошенко, дійсно, запропонував Валентину Наливайченку дуже і дуже відповідальну посаду, з якою він впорався би більш ефективно. Мова йде про посаду голови Служби зовнішньої розвідки України, і це підтверджує той факт, що між Президентом і главою СБУ апріорі не може бути ніякого політичного, тим більше, корпоративного конфлікту.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Павло Нусс.

«Думаю, Наливайченко відмовиться від посади, у разі своєї відставки з посади глави СБУ. Якщо і є конфлікт, то він відбувається в міжвідомчій площині в силовому блоці, і за цим стоїть, на моє переконання, ізольований у Відні український олігарх Дмитро Фірташ, який активно чинить опір деолігархіческому процесу, використавши своє парламентське лобі.

Дивує той факт, що в гру Фірташа замішані як мінімум дві парламентські сили, які створюють загрозу розвалу парламентської коаліції, що і підпадає в зону політичного інтересу Дмитра Фірташа, українських олігархів і в першу чергу Кремля.

На моє переконання, медіа-активність Юлії Тимошенко, в тому числі на каналі Фірташа "Інтер" говорить про те, що в олігархів є дуже небезпечний план для нашої країни. У пулі цієї операції, як не дивно - і партія Олега Ляшка», - пише Павло Нусс.

Леся, 16.06.2015 10:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини