Нафтобазу навмисно не підпалювали. Турчинов не правий – депутат

Секретар РНБО Олександр Турчинов не правий, вважаючи, що нафтобазу «БРСМ-Нафта» підпалили навмисно, аби сховати масштаби залишків нафтопродуктів.

Про це говорить депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк.

«Тоді, за такою логікою, чому не підпалили інші бази цієї самої фірми в інших містах? Чому там досі спокійно зберігаються нафтопродукти? І їх там не менше! А навіщо взагалі щось спалювати в нашій антикорупційній державі, привертати до себе стільки уваги, доводити ситуацію до свідомо приречених смертей, якщо абсолютно безболісно можна було банально просто відкупитися, як це не раз вони успішно робили весь цей час, протягом останнього 1 року? Все це брєдятіна пастора, або свідоме відволікання уваги від правдивої версії» - каже Романюк.

Він вважає, що справжню причину пожежі українці тепер точно не дізнаються, бо «найбільше відверто бреше навколо цієї трагедії, з першого дня, саме влада», каже депутат.

Нагадаємо, нафтобазу «БРСМ-Нафта» пов’язують з колишнім міністром енергетики Едуардом Ставицьким. Експерти відзначають, що на базі під Васильковим розбавляли бензин. Якраз у процесі перекачування палива  з одного резервуара в інший і змішуванні із новими компонентами начебто пішла неочікувана реакція, розірвало шланг насосу, паливо потрапило на мотор і відбулося загорання.

Леся, 12.06.2015 07:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини