Громадський діяч порівняв «Свободу» із «Самопоміччю»

Голова правління ГО «Всеукраїнська Громадська ініціатива «Справедливі патріоти» Роман Реведжук порівняв «Свободу» із «Самопоміччю».

«Колись партія «Свобода» йшла на вибори з дійсно патріотичними лозунгами, а хлопці, котрі починали той процес, ходили в бюджетних костюмах. Потім два майдани, купили готель, перевагу віддали "бюджетним" "Тойота Секвоя" - а результат..
Два рази виграли вибори на мовних питаннях, а результат?! Результат - тодішні рупори партії розв'язали міжнаціональну війну в Україні!
Партія "Самопоміч" - практично ідентичні лозунги в новому форматі, бюджетні смокінги, благородні наміри, місцеві вибори в Західному регіоні - електоральна більшість, а результат? 
Результат - в мене враження що "свобода" трансформувалась в "самопоміч", а запчастини від першої чогось не хочуть здати на металобрухт.
Для порівняння: назви партій починаються на "С", обидві лідерів мають львівських... Гм... А може краще здати на металобрухт запчастини і трансформуватися в КЛС "Коломойська Львівська Секта".
А що - звучить!»,
- написав на своїй сторінці у Фейсбуці Роман Реведжук.

Леся, 05.06.2015 06:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини