Якщо прем’єр каже, що країна віддаватиме борги на зручних для неї умовах, то так само може сказати і кожен українець – волонтер

Волонтер Олексій Мочанов вважає, якщо премєр-міністр Арсеній Яценюк може відкрити говорити про те, що Україна буде віддавати борги на зручних для неї умовах, то так само може сказати і кожен громадянин.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав волонтер Олексій Мочанов.

«Якщо прем'єр може оголосити, що Україна буде віддавати борги на зручних їй умовах - то кожен Громадянин України може в унісон відповісти Державі: Арсеній Петрович, ми, Громадяни, готові повертати борги і кредити на зручних кожному з нас умовах. Ми, Народ України, дорого заплатили за Вашу можливість бути при владі, у нас зараз все гірше з доходами і курсом, і ми зараз не в силах. Вам почекають кредитори - і Ви нам і нас почекайте, поки не налагодиться. Віддамо коли-небудь що-небудь кому-небудь. Так буде чесно і справедливо», - пише Олексій Мочанов.

Нагадаємо, минулого тижня валютні позичальники з Івано-Франківська вкотре їздили на протест до Києва, аби вимагати прийняття закону про реструктуризацію валютних боргів. Так само, вони хотіли би, щоб їм дозволили виплачувати кредити за тим курсом, на момент якого вони брали позику. Позичальники відзначають, що погасити тіло кредиту нереально, банк спочатку списує борги та відсотки.

Леся, 26.05.2015 07:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини