На маршрутах працюють перевізники-порушники. Влада повинна нести кримінальну відповідальність

Місцева влада повинна нести кримінальну відповідальність за те, що не реагує на безлад, який відбувається із водіями, що займаються перевезеннями. Вони не видають квитків, розмовляють по мобільному телефону під час руху, пише у спільноті Комуналка ІФ Vladimir Shpeg.

«Дорога» владо ви повинні уже нести кримінальну відповідальність, що у нашому місті порушується Закон України про безквитковий проїзд і ви про це знаєте і нічого не зробили, щоб це виправити! Значить ви є співучасниками даного порушення і повинні нести уже кримінальну відповідальність! За весь період ви, прикривали великі фінансові махінації! Тому що це і звітність у податкову і все. Не має обілечувваності ніхто не знає скільки фінансів крутиться і від того часу, коли був попередній тендер ви нічого не робили , а тепер можна тільки припустити скільки грошей пішло вам за прикриття.
Безквитковий проїзд пасажира в міському транспорті - тягне за собою накладення штрафу в двадцятикратному розмірі від вартості проїзду.
Стаття 135 із змінами, внесеними згідно з Указом ПВР N 3282-11 від 19.12.86, Законами N 210/95-ВР від 02.06.95, N 2029-III від 05.10.2000»
, - пише франківець.

Леся, 25.05.2015 21:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини