Водіям маршруток збільшили план виручки, а от зарплати не підняли

Мешканці Івано-Франківська продовжують відстежувати, чи мають право перевізники брати за проїзд  3,50 грн.

Зокрема про це у спільноті Комуналка ІФ написала Natalie Piatkevych.

«Хотілось вкотре нагадати за наші маршрути. сьогодні на зупинці Тролейбусна сідала в маршрут №22 з номерними знаками АТ0822АА. На бланку був підпис, а від печатки лише легкий блакитний слід, і що то за печатка була невідомо. На те, що я буду платити лише 2,75, а не 2,50 бо нема печатка, шофер звісно ж викричався на мене і сказав, щоб виходила з маршрутки. Я нікуди не спішила, тому це не склало для мене проблем», - каже мешканка Івано-Франківська.

За її словами, вона пояснювала пасажирам, чому вони не мають платити більше, проте вони з нерозумінням поставилися до неї, мовляв, нащо їй цього.

«Шофер далі продовжував кричати , що то не він ставить печатки і що то до перевізника і , що печатка розплилась. Раз розплилась то мабуть варто якось той бланк оберігати від такого) натомість там був наклеєний широкий скотч, який служив кріпленням для бланку.

І вела я це до того, що на місці тієї печатки могла б бути будь-яка інша, оскільки місяць тому сама була свідком як у 14 маршруті на бланку просто красувалась печатка Сохана без підпису. Я навіть дзвонила Сохану , який був аж дуже здивований, і почав розказувати, що такого не могло бути, що то за нього печатку поставив хтось і буде він розбиратись зі своїми працівниками)
Шофер на щастя того разу був адекватний і розказав, що їм виплату в день збільшили, а зарплату ні», - відзначає франківчанка.

За її словами, все це виглядає дуже сумно, адже не всі у місті прагнуть змін на краще.

Леся, 22.05.2015 07:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини