Нардеп від Прикарпаття заявив, що має мрію - Land Rover Defender

Машина – це не розкіш, а засіб пересування. Абсолютно нормальним є бажанням людини придбати хорошу нову машину.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише нардеп від Прикарпаття Юрій Тимошенко.

«В багатьох державах машини прийнято змінювати кожних декілька років, зокрема в Королівській пошті Великої Британії встановлені норми користування транспортними засобами, а саме: 5 років або 50 тис. миль, після чого машини списуються і замінюються новими. І це не забаганки, а турбота про безпечне пересування громадян на дорогах... Шановні колеги народні депутати, з усією повагою до вас, хотілось би порадити вам зосереджуватись не на підвищенні податків на все що тільки можливо, а на підвищенні рівня економіки в країні», - відзначив нардеп.

В стінах Верховної Ради він заявив про те, що новації парламентарів завадять виконати його мрію – придбати джип. Мовляв, він не п’яниця і не наркоман, а не може дозволити собі купити машину.

«Вже пішли розмови про те, що я давно придбав омріяну машину. Інформація не є правдивою. Повторююсь ще раз, що це на сьогоднішній день тільки МРІЯ, від якої я не хочу відмовлятись, і переконаний, що таких як я, є досить багато у нашій державі. 
А людям, яким так подобається глузувати з чужих мрій, надаю змогу ще більше потішити себе: моя МРІЯ – Land Rover Defender!»
, - написав нардеп.

Леся, 25.05.2015 08:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини