Парку ГІДНОСТІ бути! - Під Білим домом у Франківську розпочалась протестна акція

На приозерних землях має бути парк, а не нагромадження кам’яних джунглів! Громада припинить “роздерибанювання” рекреаційних земель міста через сумнівні судові рішення, які підміняють засади Самоврядування! Забудівники відчули, що приспішники з влади вже не зможуть програти суд у черговий раз, тому 19 травня спробують “протягнути” продовження договору оренди через сесію…", - саме з таким баченням ситуації звернулися до франківців громадські активісти, які відстоюють існування парку поряд із міським озером на Мазепи.

Щоб висловити свою позицію та закликати міську раду до розумних дій, вони сьогодні зранку зібралися під Білим домом, перед початком сесії міської ради.

Одним із організаторів флеш-мобу виступив громадський активіст Сергій Чирва, який сьогодні виступає третьою стороною в суді за позовом депутата міськради Ріафета Гасимова проти мера міста Віктора Анушкевичуса.

Як повідомляють очевидці, акція відбувається без особливого ентузіазму, прийшло лише кілька осію. Проте, вони запевняють, що вирушать на сесію міської ради й вже там зроблять справжній рух. Активісти мають намір не допустити свавілля з міським озером.
Леся, 19.05.2015 09:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини