Водії інкасаторських машин Приватбанку є авторагулями? (ФОТО)

Франківці звернули увагу на те, що водії інкасаторських машин Приватбанку порушують правила дорожнього руху.

«Півтора місяці тому ми вступили в публічні дебати з Приватбанком на предмет того, що водії їхніх інкасаторських автомобілів мають схильність грубо порушувати правила руху і створювати небезпеку на дорогах. Ми навели фотодокази. Тоді банк зреагував, підтвердивши факт порушення і повідомивши, що з водіями "проведені розмови". І ще ми дискутували з менеджментом банку про можливість системних рішень, наприклад наклейок на автомобілі, які пропонують всім іншим учасникам руху повідомляти про порушення з боку банківських авто», - пишуть у спільноті Vision Zero for Ukraine.

Представники відзначають, що станом на сьогодні мають дві новини.

«1) Після нашої дискусії, на машинах банку справді з'явились жовті наклейки, на яких написано "Порушую? Повідом!" і адреса ел.пошти. Сфотографувати наліпку зблизька не вдалося (якщо вам вдалося - будь ласка, скиньте в коментарі).

2) Ці наклейки поки що не вплинули на свідомість працівників Приватбанку - водіїв і керівників інкасаторських груп. Приклад: 16 травня, 17:40, Івано-Франківськ, вулиця Шевченка. Авто Приватбанку д/н АТ2690ВС спокійно і без будь-якої нагальної необхідності рухається по вулиці з одностороннім рухом у забороненому напрямку. Вихідний день, вулиці вільні, заторів нема. Працівників банку просто лінь об'їхати один квартал і не порушувати правила.

Думаю, лише наші з вами скарги зможуть створити у інкасаторів Приватбаанку культуру поваги до суспільства. Тому, якщо бачите порушення - пишіть скарги! Повірте, це працює», - пишуть у спільноті.


 

Леся, 17.05.2015 11:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини