Іванофранківцям телефонують шахраї, називаючи себе працівниками ПриватБанку

Знову активізувались телефонні шахраї.
Про це поінформував громадський активіст Тарас Дем`янів, котрий ледь не став "потенційною жертвою" шахрайських "бізнес-технологій".

"Сьогодні мені на мобільний телефон зателефонував так званий представник Приватбанку. Номер з якого він телефонував: +38 094 842 21 80 (хто не знає, то це Інтертелеком, він же Intertelecom. CDMA оператор)", - розповідає Дем`янів на своїй сторінці у Фейсбуку.

Також, франківець детально описав цілу схему, яку використовують злодії.

"Перше запитання від нього було, чи я є клієнтом їхнього банку. Воно і зразу мене насторожило. Друге, про що він мене запитав, то було, як до мене звертатись. Додало ще більше сумніву. Ну, а останнім запитанням яке і підтвердило його шахрайські наміри було, чи володію я кредиткою від Приватбанку та який кредитний ліміт на ній встановлено. Після чого я йому відповів, що раз він є працівником банку, то повинен володіти даною інформацією, а не випитувати її у мене. Та йому повинно бути відомо, що я навмисне заблокував кредитку для запобігання бути ошуканим такими ж шахраями на кшталт нього. Після цих слів він зразу ж кинув трубку. Спробував дозвонитись на даний телефон, але там включений автовідповідач", - ділиться ситуацією, яка склалася, Тарас Дем`янів.
Леся, 13.05.2015 21:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини