У Пасічній вода забила фонтаном уже у дворах (ФОТО + ВІДЕО)

В мікрорайоні Пасічна уже другий день поспіль немає води.

«Більша частина будинків вул. Тролейбусна та Хіміків (мікрорайон Пасічна) від вчорашнього дня знаходяться в певному колапсі ((( - відбулася поломка на водопроводі (біля магазину "Колібріс"). Вчора мешканці якось відважно відбули весь день без води (телефонуючи на 15-80 там ввічливо говорили, що "Водотехпром" проводить ремонтні роботи, але одне є велике АЛЕ - "футболили" з часом щодо ввімкнення води: то 15.00, то 18.00, то 20.00 і , о диво, близько 22.30 з"явилася вода)... Мешканці втішилися такому диву та не надовго. Сьогодні вранці з 09.00 знову нема води. На 15-80 сказали, що далі "Водотехпром" там щось ремонтує і роботу завершать до 14.00 і подадуть воду. І ось, повертаючись щойно з магазину додому, я бачу, що на самому перехресті Тролейбусна-Хіміків (навпроти "Мічігану") з-під каналізаційного люку б'є фонтан води», - пишуть у спільноті Комуналка ІФ франківці.

Разом з тим за словами головного дорожника міста Андрія Шуневича, працівники Водоекотехпрому працюють над тим, щоби ліквідувати проблему.

«Вчора Водоекотехпром робив переврізку нової лінії водопроводу біля Хіміків 8, там труба чекала цієї врізки пару тижнів. Після перезапуски системи (тиск був знятий на час врізки, потім подали тиск) порвало старий вентіль в колодці біля Хіміків 6, бригада аварійщиков вже працює, рити вже не треба, прорив в колодці», - каже Шуневич.

 

Леся, 14.05.2015 15:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини