Яма дня: після ремонтних робіт комунальники часто залишають глибокі наслідки (вул. Стуса)

Франківці у безвиході знайшли гарантований спосіб повідомити про проблеми у своїх дворах та просто на дорозі - Фейсбук.

Так, франківець Ігор Романів зробив фото ями на тротуарі поряд із школою №10. Вона утворилася, як відомо, в результаті ремонтних робіт. Сьогодні мешканці не знають, хто повинен усунути проблему, тому описали її у спільноті Комуналка ІФ.

"Допоможіть усунути проблему, вулиця В.Стуса, біля школи №10. як видно на фото, завжди після дощу, отака калюжа, людей тут ходить багато, видно по обходу калюжі), колись там щось ремонтували і навіть заасфальтували, земля осіла і получилась яма.ця яма вже декілька років...так от питання, хто це може усунути або куди звернутись?", - питає чоловік.

Як припустив керівник Івано-Франківськавтодор Андрій Шуневич, за стан цього тротуару повинна відповідати Інспекція з благоустрою.

"Якщо це було зроблено на протязі останніх 3 років (а схоже що це так) той, хто робив розкопку відповідає за неї. Контролює Інспекція з благоустрою (пан Кукула), а розкопка схоже тепловиків", - каже Шуневич.

Нагадаємо, що «Малакава» продовжує  проект «Яма дня». Допоможемо, місцевій владі знайти найбільші ями на дорогах та поремонтувати проблемні вулиці. Якщо у Вас є фото таких ям і Ви хотіли би, щоби їх відремонтували, не будьте пасивними і байдужими, надсилайте фото і назву вулиці, де знаходиться яма, на електронну пошту «Малакави» editor@malakava.com

Леся, 07.05.2015 13:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини