Надвірнянські "регіонали" та "автомайданівці" ведуть спільний бізнес?

Міська рада Надвірної ймовірно веде переговори з місцевими депутатами-"регіоналами" щодо продажу певних об`єктів у місті.

Таке припущення висловив громадський активіст Михайло Андрійович на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Банально... Певно, міська рада таки продасть котельню регіоналам! Випадково став нині свідком "братньої" розмови "біля бані" трьох депутатів міської ради: Будзака Василя (очільник місцевого Автомайдану); Демянчука Ігора та Янцюка Василя (колишні регіонали). Дещо дивно це виглядає. На засіданнях штабу спротиву Василь Будзак постійно скаржився на те, що до його особи, на шляху здійснення ним депутатських обов язків, використовуються методи фізичного впливу ( як то чинив депутат облради від "Свободи" Івасюк)", - каже Андрійович.

Надвірнянцю факт діалогу між цими персонами здався дивним вже тому, що сам Будзак часто негативно відгукувався про регіоналів.

"Добродій Будзак постійно критично відзивався про місцевих регіоналів - як винуватців бід та всього іншого, що випало на голови надвірнянців. Наскільки відомо - на одну з чергових сесій міськради таки має бути винесене питання кінцевого продажу майнового комплексу центральної котельні фірмі "регіонала" Янцюка. Чи продасться "регіоналам" надвірнєнський автомаданівець Будзак (пройшов в депутати від "ГРОМАДЯНСЬКОЇ ПОЗИЦІЇ" Гриценка) - голосування покаже. Припускаємося думки - що не про те була розмова "біля бані" щоб баньщик Вася віддав свого джипа для потреб АТО. Якщо віддасть - тоді хвала йому та шана...", - підсумував він.
Леся, 23.04.2015 07:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини