«Солідарність» створює місцеві осередки на Прикарпатті

Івано-Франківська територіальна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» активно працює над розбудовою місцевих осередків. Нещодавно проведено установчі збори та обрано керівників місцевих організацій партії у більшості районів області та містах обласного значення.

Голова Івано-Франківської територіальної організації партії Володимир Кушнір зазначив, що місцеві осередки очолили ініціативні, активні, патріотично налаштовані люди, які демонструють уміння та здатність працювати на розвиток краю. Розповів політик і про своє бачення розбудови партійної організації, яке полягає в залученні до своїх лав активних громадських та політичних діячів, людей які себе уже зарекомендували, заслужили повагу і авторитет.

«Ми не ставимо собі за мету штучно збільшувати кількість членів партії, а прагнемо організувати навколо себе команду однодумців, яка здатна якісно працювати на розвиток Прикарпаття і всієї України», – розповів Володимир Кушнір.

У роботі зборів брав участь народний депутат України, член ради Івано-Франківської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Михайло Довбенко. Політик закликав громадськість долучатись до розбудови країни, адже кожен із нас повинен не тільки перейматись долею свого краю, але й безпосередньо брати активну участь у процесі реформування держави.

«Нелегкий період новітньої історії України демонструє нам, що тільки в єдності ми можемо творити, здавалось би, нездійсненні речі. Незламний дух і героїзм українського війська, підсилені потужним волонтерським рухом та небайдужістю кожного українця є яскравим прикладом цього. Таку єдність ми повинні продемонструвати у розбудові процвітаючої, успішної та сильної європейської України», – зазначив Михайло Довбенко.

 

Леся, 21.04.2015 13:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини