Павло Петренко зробив те, що мав зробити – Правий сектор про конкурс на заміщення посади голови обласної юстиції

Міністерство юстиції України оголосило конкурс на заміщення вакантних посад начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області та його першого заступника. Тобто люстрованого смітником Василя Кавацюка та Володимира Ковальчука звільнено з "хлібних" посад.

Про це повідомляє прес-служба Правого сектора Івано-ранківська.

«Вимоги Громади були справедливі і очільник Мінюсту Павло Петренко (який стверджує, що головне завдання, яке він поставив перед собою на посту міністра-повернення довіря до працівників юстиції) зробив те, що мав зробити, і від чого відмовився, навіть сидячи у смітярці, Кавацюк. Сподіваємось, що влада дійсно зробила рішучий крок на шляху до очищення від корупційного елементу, що Кавацюк і Ковальчук не "вспливуть" на аналогічних посадах в інших регіонах держави, що конкурс буде обєктивний і демократичний, і що цю гілка влади буде чесно і непідкупно служити Народу України», - відзначають у місцевому Правому секторі.

Нагадаємо, у Чистий четвер Правий сектор «люстрував» через смітник голову обласного управління юстиції. У зв’язку із цим багато представників Правого сектору навіть отримали повістки на допит. Були громадські активісти, які відверто заявили: люстрація смітником – порушує права людини і дії ПС – незаконні.

 

Леся, 19.04.2015 15:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини