Франківчанка показала, як забезпечити благоустрій свого двору, не шукаючи винних

Мешканка міста Турусова Олена звернулася до франківців з закликом самостійно прибирати свою територію, оскільки тільки від мешканців будинків може залежати, як виглядатиме їх двір.

"Шановні мешканці Нашого міста! Дуже прикро спостерігати Вашу байдужість щодо упорядкування прибудинкових територій де Ви мешкаєте до Великодніх свят. Як завжди очікуєте хто Вам це зробить!? А чому б Вам не організувати небайдужих своїх сусідів і надати приклад іншим", - розповідає жінка у Фейсбуку.

Вона також поділилася досвідом, зазначивши, що її будинок знаходиться на балансі в одній із комунальних служб, і це не завадило мешканцям створити пристойний вигляд свого двору.


"Наш будинок стоїть на балансі КП ЄРЦ-продавши заявку за тел. 750-600, були відремонтовані лавки, виділена фарба для проведення оздоблювальних робіт. Також в Нашому мікрорайоні(Колонія) з 2013 року заключена угода з "Спілкою забудовників". В цьому році допомагають у відновленні зелених зон біля будинків, на яких тривалий час паркуватися авто рагулі. Наш власний благоустрій залежить від Нас самих. Вода не тече тільки під лежачий камінь", - закликає мешканка Івано-Франківська.


Леся, 14.04.2015 11:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини