Водій 11 пижика переплутав маршрут, заїхав не на Миру, а на Хоткевича – франівець

Мешканці Івано-Франківська обурюються поведінкою водіїв, які не тільки розмовляють під час руху по мобільному телефону, ба навіть переплутують маршрути.

Зокрема про такий випадок розповів Тарас Витко, у спільноті «Франківчани».

«Звертаю вашу увагу мешканці м. Івано-Франківська та владу до цеї нахабної поведінки водія маршруту №11 АТ1180АА перевізник Бамбуза Василь Дмитрович .
Сьогодні 11.04.2015р о 09-30 сів на маршрутку № 11 яка рухалася по вулиці Набережна. Водій маршрутки почав розмовляти по телефону, його розмова тривала з вул. Набережної до вул. Симоненка
-
ні про що» аби поговорити». Коли водій маршрутки замість вулиці Миру повернув на вулицю Хоткевича , на звернення людей він відповів «ой переплутав бо вчора їздив на маршруті №31», але не перестаючи говорити по телефону - потім поставив телефон розвернувся і поїхав на вулицю Миру і, взявши в руки телефон, знову передзвонив з ким говорив до того, і далі пішла розмова ні про що. Одна рука тримає телефон, ліктем крутить руль і переключає передачі - ну взагалі мастак-водій, де таких набирають», - написав франківець.

За його словами, він не розуміє, чому повинен платити за проїзд 3,50 грн., адже водій із зневагою ставиться до пасажирів та нехтує їх безпекою.

Леся, 11.04.2015 13:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини