У маршрутках починаються веселощі: водії відмовляються надати на вимогу підписані нові додатки до угоди

Більшість мешканців Івано-Франківська уже знають про те, що не всі перевізники мають право вимагати за проїзд у маршрутках 3 гривні 50 копійок. Для цього вони мають підписати додаткову угоду із Департаментом комунального господарства.

Проте не всі водії маршруток надають документи про укладання додаткового договору на вимогу.

«Веселощі з самого ранку: сів у маршрутку # 30 (номерний знак АТ 0516АА) , даю водію 3 гривні, оскільки не помічаю документу від Департаменту ЖКГ, транспорту та зв'язку МВК, водій з криком робить зауваження, що проїзд 3,50, прошу надати документ, на що в такій же грубій формі отримую полум'яний посил вийти з автобуса. 
Зателефонував перевізнику - Горбовому Ярославу Васильовичу, він сказав, що документи є, і попросив водія надати їх. Водій з криками і хамством жбурнув у мене документами. Переконавшись, що документи є я заплатив»,
- розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці Михайло Джогола.

За його словами, він вирішив із цього приводу написати скаргу у Департаменті комунального господарства.

«Прийшовши у департамент написати скаргу - побачив фурор у кабінеті - перевізники отримують вищезгадані документи. Пояснивши ситуацію керівнику (мушу відзначити його толерантність і сприяння), почув критичний коментар від одного з перевізників в свою сторону: "то от нема тобі чим займатись, ти часу свого не жалієш і фігньою займаєшся… ". Отакі порядки і гідний сервіс. Уклін Вам, перевізники», - написав франківець.

Леся, 10.04.2015 09:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини