Верховна Рада погодилася перерахувати борг валютним позичальникам, та поки лише у першому читанні

9 квітня у Верховній Раді на порядок денний було внесено законопроект 1558-1 про реструктуризацію кредитної заборгованості в гривнях по курсу на момент оформлення договору.

Про це повідомив «Малакаві» Андрій Воспаленко, координатор кредитного майдану.

Повернувшись з Києва, громадський активіст висловив особливу подяку деяким народним депутатам, котрі проголосували «за».

«Повернувся із мітингу у Києві, який проходив під ВР 09-04-2015. Спільними зусиллями позичальників із усієї України та лояльних депутатів було протиснуто і з п`ятої спроби проголосовано в першому читанні законопроект 1558-1. Хочу подякувати всім, хто нас підтримав і зокрема тим депутатам від Прикарпаття, які долучилися до голосування», - каже Воспаленко.

Зокрема, він подав список голосів нардепів від Прикарпаття: Шлемко Дмитро - за, Шкварилюк Володимир – за, Шевченко Олександр – відсутній , Князевич Руслан – за, Дирів Анатолій – за, Ігор Насалик – за, Дерев’янко Юрій – за, Михайло Довбенко – відсутній, Юрій Тимошенко – за, Юрій Соловей – за.

«Як показало перше читання, розуміння є. Депутати голосують, тому сподіваюся, що в другому читанні законопроект також отримає таку ж підтримку», - ділиться враженнями Андрій Воспаленко з читачами «Малакави».

Леся, 10.04.2015 15:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини