У країні немає голови Фонду держмайна, проте уряд затвердив план приватизації - політик

Уряд затвердив перелік держпідприємств, які підлягають приватизації у 2015 році. 342 об'єкти. "Українське Дунайське пароплавство", Херcонська ТЕЦ,Миколаївська ТЕЦ, Одеська ТЕЦ, різні обленерго, шахти,заводи, Сумхімпром,Одеський Припортовий завод, 13 портів, корпорація "Укрбуд", ДП "Коневодство України"(а це-40 тисяч гектарів землі) і т.д.

 «Спочатку влада довела українців до зубожіння, потім через "рефінансування" перегнала кошти до своїх банків, і тепер влаштовує масштабну приватизацію держпідприємств», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці політик Олесь Доній.

За його словами, діюча влада порушує закони, адже голова Фонду не призначений.

«Що буде з "приватизацією Яценюка-Порошенка"? Хто "літатиме-стрілятиметься-сидітиме"? А ніхто! Бо в країні немає голови Фонду держмайна! Масштабна приватизація оголошена , а голови Фонду держмайна нема!
Минулого тижня я разом з іншими громадсько-політичними активістами подав до суду на Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та Голову Верховної Ради Володимира Гройсмана за невиконання Конституції. Конституція України чітко регламентує, що Голову Фонду Держмайна призначає Верховна Рада за поданням Прем'єр-міністра України. З червня минулого року в країні нема голови Фонду Держмайна. Хто заважає Яценюку подати , а Верховній Раді затвердити голову Фонду Держмайна? Війна? Народ України? Чи хмари на Батиєвій горі? Чи може хочеться пошвидше роздерибанити українське надбання-державну власність»,
- пише Доній.

Леся, 10.04.2015 10:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини