Відбулося перше засідання ТСК, яка розслідуватиме обставини розкрадання державних коштів під час утилізації небезпечних відходів в Калуші

Сьогодні, 9 квітня, відбулося перше засідання ТСК, яка розслідуватиме обставини розкрадання державних коштів у 2011-2014 роках під час утилізації небезпечних відходів в Калуші.

Секретарем комісії обрано народного депутата Юрія Деревянка.

«Вищий господарський суду України стягнув з Департаменту будівництва Франківської облдержадміністрації на користь ТОВ "С.І. Груп Консорт Лтд" заборгованість за договорами надання послуг зі збирання небезпечних відходів гексахлорбензолу у сумі 294,3 млн гривень.

Проте, згідно з інформацією, яка надавалася представниками громадськості, вищевказані договори були виконані ТОВ "С.І. Груп Консорт Лтд" неналежним чином. Тож існувала загроза того, що кошти у сумі 294,3 млн гривень можуть бути сплачені державою на користь підприємства-виконавця безпідставно», - говорить Юрій Деревянко.

В результаті низки депутатських звернень до Кабміну та правоохоронних органів відзначає депутат, було порушено кримінальні провадження за фактами вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною пятою статті 191 КК України.

Леся, 09.04.2015 20:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини