Прикарпаття: У відповідь на контрагітацію Тимошенко Порошенко відбився лише легким натяком

ОПОРА проаналізувала виступи кандидатів на посаду Президента України Юлії Тимошенко та Петра Порошенка під час їхнього перебування на Івано-Франківщині. Під час кожної зустрічі з прикарпатцями Тимошенко відкрито агітувала проти Порошенка, а він відповів лише натяком на нечесну декларацію про доходи Тимошенко.

Під час зустрічей із виборцями Юлія Тимошенко багато говорила про боротьбу з олігархами. У селі Нижнів, Тлумацького району кандидат заявила: “Олігархи готуються до реваншу. Петро Порошенко звернувся про те, щоб я знялась з виборів. Вони не дочекаються”. Тимошенко запевнила виборців, що в Україні є кандидат від олігархів і вона не збирається здаватись перед ним.

Під час відкритої зустрічі у Рогатині Юлія Тимошенко розповіла, що Порошенко, Льововчкін і Кличко їздили в Відень на зустріч з Фірташем і домовлялися «про стратегічну співпрацю в політиці». Як зауважила кандидат, Порошенко був міністром економіки в уряді Азарова, а Міністерство економіки відповідає за всі державні закупівлі, які й були основою збагачення Сім'ї.

“Мені щодня поступають пропозиції про зняття моєї кандидатури з перегонів, бо вони мене бояться. Порошенку Росія розблокувала весь бізнес в Росії. Більше ніхто, крім Порошенка, зараз в Росії працювати не може”, -підсумувала Тимошенко.

В Івано-Франківську, виступаючи перед вщент заповненим залом обласного муздрамтеатру, лідер “Батьківщини” розповіла, що їй щодня надходять пропозиції зняти свою кандидатуру на користь одного з кандидатів. “Позавчора Порошенко дзвонив поговорити про зняття кандидатури”, -- зізналася Юлія Володимирівна і одразу ж запевнила виборців, що буде робити все, щоб олігархи не прийшли до влади.

Петро Порошенко на Прикарпатті відкрито не згадував про свого конкурента — Юлію Тимошенко. Кандидат натякнув на нечесінсть Тимошенко, не називаючи її імені.

"Жити по новому – означає жити чесно, не брехати. І коли ми говоримо не брехати і не красти – починати треба з себе. Не звинувачувати інших, а себе в першу чергу. Коли ти йдеш на вибори, а це багатомільйонні витрати, ти маєш чесно сказати народу, де ти взяв ці гроші. Якщо Петро Порошенко це каже, то всі знають як важко він їх заробив, чесно платив податки, чесно всі гроші включив у декларацію, і про кожну копійчину звітує. І це є підтвердженням того, що Петро Порошенко ні від кого, крім виборців, не залежить, хабарів не бере і брати не буде. – розповідав Порошенко у Коломиї. - А що роблять інші ? У них у декларації двокімнатна квартира і в коморі миша повісилась, а вони сотні мільйонів витрачають, беручи гроші в олігархів, а нам розповідають про чесне життя".

Леся, 05.05.2014 14:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини