Вибори Президента України не відбудуться – Павло Нусс

За попередньою інформацією, центральний виборчий штаб кандидата в президенти Тимошенко не проводить підготовчих робіт на місцевому рівні з формування членів комісій, спостерігачів та інше.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політолог Павло Нусс.

«Інвестори політичної сили "Батьківщина" не отримали бюджет кампанії, яку мали б фінансувати. Пасивність передвиборчої кампанії на рівні місцевих штабів та відсутність вказівок з центру говорить тільки про те, що Юлія Тимошенко переконана в пролонгації дати виборів. Іншими словами, партія влади впевнена - Вибори Президента України не відбудуться. По-друге, це в інтересах самої Юлії Володимирівни, адже єдина можливість утримати владу в статусах "в.о." зрив президентських виборів. Наскільки я знаю, основні кандидати формують списки та ведуть підготовчу роботу. З понеділка мали увійти в активну фазу кампанії, але з огляду на ситуацію на сході вона відмінена.
За оцінкою рангових військових ймовірність зриву виборів складає 90%. Також проінформую Вас, що в лавах Збройних сил невдоволені подвійними стандартами влади, слова і розпорядження яких не направлені на захист територіальної цілісності»
- написав Нусс.

Леся, 14.04.2014 08:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини