Царьов подякував Правому сектору за врятоване життя

У автомобілі кандидата в президенти Олега Царьова, припаркованому біля офісу каналу ICTV, активісти сьогодні уночі знайшли чотири ріжки від автомату Калашникова з набоями, за деякими даними ще й кокаїн.

Як повідомляє "Громадське телебачення", охоронець Царьова відмовився показувати посвідчення працівника охоронної фірми. Каже, що не планували використовувати зброю з лихими намірами. 

Також в салоні авто знайшли холодну та вогнепальну зброю, нашивки, одяг (в тому числі й військову уніформу) та документи (зокрема, дозвільні документи на гладкоствольну зброю).

Обурені сепаратистськими заявами мітингувальники в ніч на середу, 15 квітня, чекали Царьова під офісом телеканалу. Політик кілька годин переховувався у будівлі ICTV і лише о 2 ночі вийшов. Він пройшов коридором ганьби, який йому влаштували мітингувальники. Люди кричали "Ганьба!", проклинали, кидались яйцями та співали нецензурну пісню "Путін *уйло".

Депутат сів у машину "швидкої", яка мала вивезти його з-під будівлі телеканалу. Але згодом його пересадили у білий бусик і через годину він опинився у будівлі Генпрокуратури.

Приблизно о пів на п'яту Царьов вийшов до журналістів у ГПУ. Він був роздягнений до пояса і дякував "Правому сектору" за те, що цієї ночі врятували йому життя.

Леся, 15.04.2014 08:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини