В міліції вже кажуть, що Музичко сам поцілив собі в серце

Активіст партії "Правий сектор" Олександр Музичко застрелився, стверджують у міліції.

Як повідомили Українські новини, про це на брифінгу сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов.

"Він з своєї зброї, з якої стріляв по співробітникам (міліції), тут же вистрілив два (рази) на виліт і один поцілив в серце - третій постріл", - розповів Євдокимов.

За його словами, безпосередньо перед брифінгом стали відомі результати експертизи трупа, згідно з яким Музичко отримав два поранення в ногу, два несмертельних наскрізних поранення в корпус і ще одне - в серце.

Євдокимов стверджує, що останні постріли зробив сам Музичко, коли три співробітники міліції вже повалили його на землю і намагалися відібрати в нього пістолет та одягти на нього наручники.

Представник МВС заявив, що вважає дії працівників міліції під час затримання злочинця правильними, законними і, в даній ситуації, виправданими.

Остаточні висновки, тим не менш, повинна зробити прокуратура. Євдокимов зазначив, що МВС також проводить внутрішнє розслідування по кожному випадку застосування вогнепальної зброї співробітниками.

Леся, 25.03.2014 18:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини