ПриватБанк продовжує підвищувати кредитні ліміти у зв'язку зі стабілізацією ситуації на ринку

У зв'язку з подальшою стабілізацією ситуації на фінансовому ринку, ПриватБанк розширив своїм клієнтам можливості використання кредитних коштів банку. Як повідомили в ПриватБанку, на даний момент власники платіжних карт банку можуть використовувати до 1 000 грн./день кредитних коштів, знімати готівкою до 1500 грн./день особистих коштів, без обмежень розраховуватися власними коштами в магазинах.

Повна інформація про поточні ліміти постійно оновлюється на спеціальній інтернет-сторінці.

6 березня відбулася робоча зустріч голови Нацбанку Степана Кубіва з представниками місії МВФ і директором Європейського департаменту МВФ Резою Могадамом. ПриватБанк вітає досягнуті Нацбанком домовленості, спрямовані на лібералізацію ринку та створення високоліквідного національного фінансового ринку України.

“Ми постійно відстежуємо ситуацію на ринку. Сьогодні грамотні дії Нацбанку, динаміка попиту на готівкові ресурси, чітка платіжна дисципліна на банківському ринку говорять про стабілізацію ситуації, - зазначає Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. - ПриватБанк забезпечує проведення безготівкових платежів клієнтів без обмежень і в режимі реального часу, в найближчі дні ми будемо готові повністю відмовитися від тимчасових лімітів”.

Тимчасові обмеження зняття готівки через банкомати, а також операції з кредитними лімітами, встановлені ПриватБанком 1 березня, щодня переглядаються у бік збільшення. Нагадуємо, що в касах відділень знімати власні кошти клієнти можуть без обмежень. Також, без обмежень можна користуватися власними коштами для здійснення покупок в магазинах, безготівкових платежів і грошових переказів.

Усі банкомати ПриватБанку регулярно інкасуються за звичайним графіком. У банку створено достатній запас готівкових коштів для забезпечення роботи кас і банкоматної мережі в режимі пікових навантажень.

Леся, 07.03.2014 20:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини