ЗВЕРНЕННЯ Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області

                                                                   ЗВЕРНЕННЯ

                  Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області

                     до керівників підприємств, установ  та організацій, голів профспілок

Якщо Вам не байдужа доля нашої держави, якщо європейський вибір розвитку України є для Вас пріоритетним, якщо Ви прагнете справедливості, відповідальності влади та гідного життя, приєднуйтесь до попереджувального страйку «Не бійся, ти Українець!», що його ми розпочинаємо по всій Україні на знак протесту проти дій злочинного режиму Януковича, який здійснив спробу антидержавного перевороту, який посягнув на конституційні права громадян, який розпочав криваву війну проти власного народу.

Страйк є одним із тих ненасильницьких методів, з допомогою якого ми, представники громадськості, на підтримку Майдану вимагаємо правового порядку в державі. Порядку, де кожна людина матиме об’єктивне право відкрито висловлювати свої погляди та переконання, порядку, де силовики за побиття мирних громадян будуть притягнені до належної кримінальної відповідальності, де влада, якщо на вулиці на знак протесту виходить мільйони громадян, прислухатиметься, а не ігноруватиме суспільство.

З цією метою закликаємо Вас підтримати та долучитись до попереджувального страйку «Не бійся, ти Українець!», що його ми ініціюємо у четвер, 13 лютого 2014 року, о 11:00 в кожному місті, в кожному селі, на всіх підприємствах, в установах  та організаціях Івано-Франківщини. Ми закликаємо працівників на знак протесту проти злочинних дій режиму вийти на головні площі своїх населених пунктів або ж, не маючи можливості та залишаючись на своїх робочих місцях, припинити виконувати будь-яку професійну діяльність.

Ми вимагаємо:

Негайного звільнення всіх учасників акцій протесту щодо яких відбувається кримінальне переслідування та припинення таких переслідувань взагалі.

Повернення узурпованої Президентом Януковичем влади шляхом відновлення дії Конституції України 2004 року.

Призначення технічного (не регіонального) Уряду до проведення позачергових виборів Президента.

Проведення позачергових виборів Президента та Верховної Ради України.

У випадку ж, якщо режим Януковича не почне виконувати вимоги Майдану, ми залишаємо за собою право оголосити безстроковий страйк.

Штаб національного спротиву в Івано-Франківській області

 

 

 

 

Леся, 12.02.2014 12:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини