Азаров подав у відставку

Сьогодні на позачерговій сесії прем’єр Микола Азаров подав у відставку.

Нагадаємо, перед тем, як піти у відставку він провів кілька резонансних рішень. Зокрема, було прийнято рішення про збільшення чисельності «Беркута» і «Грифона» у шість разів. Окрім того, дав вказівку виділити кошти із Резервного фонду на озброєння цих силових угруповань.

Окрім того, як каже нардеп Анатолій Гриценко, Азаров зобов’язав міністра оборони Павла Лєбєдава передати два армійських зєднання в підпорядкування Віталію Захарченку.

«На закритій нараді в Кабміні Микола Азаров поставив завдання міністру оборони Павлу Лебедєву терміново передати до складу Внутрішніх військ два армійських з'єднання - 95-ту окрему аеромобільну бригаду (Житомир) і 25-ту окрему Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду. 

Виконання цього завдання розпочалося негайно і продовжується навіть зараз, уночі, у Міністерстві оборони спільно з представниками командування Внутрішніх військ МВС.

Міністр оборони готує директиву на передачу, однак він вніс певні власні корективи: як і визначив Азаров, Внутрішнім військам мають передати 25-ту окрему Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду, а от замість Житомирської бригади Лебедєв вирішив передати 79-й окремий аеромобільний полк (Миколаїв)»,
- написав Гриценко. 

Леся, 28.01.2014 10:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини