Вантажівкам заборонили проїзд Надвірною. ДАІ звинувачує Надвірнянський райавтодор в незадовільному стані доріг

На початку села Пнів Надвірнянського району з обох сторін дороги нещодавно встановили знак, який забороняє рух вантажних автомобілів. Такий самий заборонний знак встановлено на усіх в’їздах у місто Надвірна. Тепер вантажівки мусять рухатися по об’їзній дорозі.

 Встановлення працівниками ДАІ обмежувальних знаків для вантажного транспорту - результат виконання депутатського запиту депутата Івано-Франківської обласної ради Володимира Грабовецького, яке той подав більше місяця тому. Через постійний рух вантажівок асфальтне покриття доріг у населених пунктах було в незадовільному стані. З цього приводу надвірнянці і мешканці Пньова зверталися до депутата. «До мене зверталися жителі Надвірної та приміських сіл із скаргами на погані дороги. В бюджеті завжди не вистачає грошей на якісний ремонт асфальтного покриття. А великогабаритні вантажівки вщент розбивають ще й те, що залишилося», - коментує Володимир Грабовецький.

 У відповіді на депутатський запит керівник державної автомобільної інспекції Надвірнянського району Роман Мисюк запевнив, що правоохоронці розробили та ввели в дію маршрут патрулювання для контролю за виконанням заборонних знаків. Він пролягає через село Пнів та місто Надвірна. «На ваше прохання посилено патрулювання в селі Пнів та міста Надвірна нарядами роти ДПС ДАІ з обслуговування доріг державного значення для недопущення руху вантажного транспорту через зону дії даних заборонних знаків», - йдеться у відповіді правоохоронців.

Начальник ВДАІ Надвірнянського району Роман Мисюк повідомив, що така ситуація склалася внаслідок бездіяльності керівництва філії «Надвірнянський райавтодор», оскільки об’їзна дорога в Надвірній знаходиться у вкрай незадовільному стані. Правоохоронець наголосив, що працівники райавтодору жодним чином не реагують ні на приписи з вимогою ремонту асфальтного покриття, ні на протягування винних у його пошкодженні до адміністративної відповідальності. 

 

Леся, 14.01.2014 11:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини