Сьогодні відроджується Українська НАЦІЯ! -Романюк

Президент поставив себе поза законом, своїми бандитськими диктаторськими діями режим остаточно денонсував свою легітимність!
Вся Нація та світове співтовариство наглядно побачили справжній звірячий оскал Януковича, вартість його слова під час фарисейської імітації так званого"переговорного процесу", в якому він популістські використав трьох екс-президентів "у темну", в своїй грі, з метою показати Заходу нібито "людське обличчя" режиму та його "щире прагнення" до мирного вирішення державної кризи!

Силове нічне захоплення Майдану, з застосуванням спецвійськ режиму, під час "переговорного процесу" та перебування у Києві Кетрін Ештон, є плювком Януковича в обличчя всієї світової дипломатії, політиків, інституцій! 

Барикада на Інститутській стала символом протистояння з режимом та щире прагнення народу до відродження справжнього національного духу українців, вільного обрання долі та свого майбутнього, свободи мислення та поступків!

Ця маленька барикада, оточена з усіх сторін переважаючими силами чорної наволочі, цих бездушних та бездуховних кібер-роботів, народжених в утробі своїх матерів мертвими манкуртами, які свідомо калічили молодих хлопців, трощачи і переламуючи їм ноги, стала взірцем щирого прагнення української нації до свободи та сповідування справжніх європейських цінностей! Нині зродилася НАЦІЯ! Якій рукоплескають в усьому світі! Нація, яка вражає своєю стійкістю духу і величі моральної духовності, безкровності, рівня Великого Ганді!
Сьогодні відбулися ще й поминки останніх ілюзій Кремля на всмоктування держави України в печерне лоно візантійської Імперії - путінської Росії! Жодного шансу на втягування України до Митного Союзу, нового СРСР-2 ніколи вже не відбудеться!

"Прощай немытая Россия! Страна рабов, страна господ!"
Революція на Майдані, стане стимулом і провокативним збурювачем відродження справжнього громадянського суспільства в Росії! Скоро Путіну стане далеко не до України! 
Режим Януковича чекає ганебна доля! Огидна нічна зачистка Майдану спонукала усі цивілізовані країни світу розпочату процедуру введення жорстких адресних санкцій проти влади і винних у звірствах! Санкції не заставлять себе довго чекати!

Весь світ пишається мужністю українців, їх прагненням влитися в органічно природню родину Європейської спільноти - ЄС!
Українців чекають скасування візового режиму в країни Шенгенської зони, США та Канади!
Зараз найголовніше остаточно делегітимізувати владу диктатури. Здійснити повну "перезагрузку" всієї влади! Негайно оголосити позачергові вибори у 60-ти денний термін! Датою відліку повинна стати неділя, 15 грудня. Таким чином дату нових виборів президента, парламенту, Київського міського голови та Київради необхідно призначити на неділю, 16 лютого 2014 року!

Всі полізв"язні повинні бути негайно відпущені на свободу. Кати проти Майдану повинні понести невідворотне кримінальне покарання! Юлія Тимошенко повинна бути негайно звільнена і поновлена в усіх правах! 

Уряд Азарова повинен бути негайно відправлений у відставку і постати перед новим судом, після проведення усіх виборів та перезагрузки нової влади. Мають бути ліквідовані Конституційний суд президента януковича, усі спецзагони МВС (Беркут, Ягуар, Рись, Тигр...), податкова міліція, тощо...
Верховна Рада країни повинна бути "заморожена" до результатів виборів. 
Генеральна прокуратура та місцеві прокуратури, всі суди, СБУ та МВС повинні пройти ретельне чистилище люстрації!

Сформований новий тимчасовий на 2-3 місяці "Уряд Національного порятунку".
Всі державні чиновницькі пільги, привілеї, блага, санаторії, резиденції, вілли, міжегір"я, конча-заспи та інше мають бути остаточно віддані народові - дітям та на потреби нужденних!
Важливо не забути негайно заблокувати всі аеропорти та державний кордон від втечі державних та кримінальних злочинців, корупціонерів, бандюків, "авторитетів" та політичних...

Юрій Романюк, депутат обласної ради

Леся, 11.12.2013 13:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини