Народний депутат України Руслан Марцінків разом з студентами штурмував факультет внутрішніх справ

Сьогодні народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків спільно з студентами взяв участь у штурмі Прикарпатського факультету Львівського державного університету внутрішніх справ. Учасники мітингу вимагали відпустити студентів на Євромайдан. Десятки «беркутівців» перешкодили учасникам потрапити у ВУЗ. До вишу зайшов тільки народний депутат.

В рамках Євроакції колона мітингувальників рухається місцевими ВУЗами з метою залучення студентів до участі в Євромайдані. Сьогодні активісти завітали і до Прикарпатського факультету Львівського державного університету внутрішніх справ.  Колону студентів зустріла стіна правоохоронців та не пропустила до вишу, мотивуючи перешкоду «режимним об’єктом».  Зустрітися з майбутніми  міліціянтами вдалося тільки народному депутату України Русланові Марцінківу. Свободівець закликав студентів не боятися залякувань та проявити свою позицію, виступити за майбутнє України. 

«Євромайдан сьогодні – це не сплеск емоцій окремих груп людей! Це всеукраїнський вибух! Це переломний етап в державі. Не можна залишатися осторонь цієї подій. Від позиції кожного з вас залежить напрям розвитку України! Викладачі, ректори, не перешкоджайте студентам відстоювати майбутнє, а самі долучіться до майдану!», - закликав свободівець.

Леся, 28.11.2013 16:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини