Представлено нового керівника УМВС України в області

В управлінні МВС України в області відбулося офіційне представлення нового керівника. На цю посаду відповідно до наказу Міністра внутрішніх справ України призначено полковника міліції Василя Фелика.

«Василь Іванович розпочав свою трудову діяльність викладачем спортивної школи, - зазначив, представляючи керівника колективу, заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь. – Вдосконалювався на робочих різного роду професіях, пройшов відповідне навчання, слухач Національної Академії внутрішніх справ. Сьогодні займає посаду заступника начальника УМВС України в Івано-Франківській області».

З призначенням Василя Фелика привітали голова облдержадміністрації Василь Чуднов, екс-керівник УМВС України в області, нині – голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало,  перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький, керівники прокуратури, управління СБУ в області.

«Ми будемо дбати про кожного міліціонера окремо, увесь колектив, вашу матеріально-технічну базу, - наголосив у вітальній промові Василь Чуднов. – Сподіваємося, що під вашим керівництвом прикарпатська міліція працюватиме плідно і продуктивно».

За словами новопризначеного керівника, колектив, який він очолив, спроможний виконати всі поставлені завдання, основне з яких – утвердження довіри громадян до роботи правоохоронних органів. 

«Міліція Прикарпаття не підведе, - пообіцяв Василь Фелик. – Розуміємо, що за нами стоять долі людей. Ми працюємо для них»

Леся, 18.11.2013 15:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини