Відбулася презентація книги Олександра Діанина-Гаварда «Створений для величі»

7 листопада вперше в Україні та Івано-Франківську відбулася презентація книги Олександра Діанина-Гаварда «Створений для величі», а також відкрита лекція для викладачів та студентів Івано-Франківського Університету права ім. Короля Данила Галицького.

Автор книги коротко розповів про фундаментальні якості, розвиваючи які людина природним чином стає лідером. Як управляти, не пригнічуючи? Як встановлювати довіру і розкривати потенціал працівників? Як досягти згоди і перетворити розрізнений колектив в команду однодумців? Як замість бути «лідером по статусу», стати «лідером по покликанню», здатним надихати інших «викладатися на всі 100»?

Така лекція дала можливість присутнім визначити головні якості справжнього лідера і способи їх набуття; свої особисті сильні й слабкі сторони з точки зору лідерства; дізнатись методики розвитку рис характеру, притаманних справжнім лідерам, що дозволить змінити на краще життя, культуру, бізнес, поширюючи розуміння лідерства, яке відповідає найвищим вимогам людської природи і найблагороднішим прагненням людського серця.

Така книга та лекція – визначна подія для стратегічного розвитку лідерства та правильного керівництва бізнесом в Івано-Франківську.

Автор книги – Олександр ДІАНИН-ГАВАРД – засновник Інституту морального лідерства. Народився і навчався в Парижі, працював адвокатом в Страсбурзі і Гельсінкі. З 1994 р. проводить навчання з лідерства в різних країнах. З 2007 р. живе і працює в Москві; в 2011-2012 рр. виступав в Академії Генштабу США і в Гарвардському університеті. Автор двох книжок з лідерства: «Моральне лідерство» (2008) і «Створений для величі» (2012), перша з яких перекладена на 15 мов, друга нещодавно вийшла друком в Україні.

13 листопада 2013 року o 15.00 год. відбудеться відкриття першого в Україні Представництва Інституту морального лідерства в м. Івано-Франківську, який проводитиме зустрічі та лекції в Івано-Франківському Університеті права ім. Короля Данила Галицького /вул. Коновальця, 35/.

Леся, 08.11.2013 10:03



Вибір редакції

Найпопулярніші новини