Прикарпаття – серед переможців всеукраїнського конкурсу населених пунктів з найкращими благоустроєм і громадським порядком

Починаючи з 2002 року в Україні щорічно проводиться загальнодержавний конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку». За його підсумками у 2012 році, оприлюдненими прес-службою Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, до переліку переможців увійшли й прикарпатські населені пункти.

Зокрема, серед лідерів міст з найкращим благоустроєм за другою категорією (від 150 до 500 тис. населення) - Івано-Франківськ. Обласний центр Прикарпаття посів третє місце у конкурсі, поділивши його з містами Бердянськ Запорізької і Луцьк Волинської областей.

Друге місце серед міст, де проживає від 50 до 150 тис. населення, здобула Коломия. Поряд із нею у списку найошатніших населених пунктів – Ковель Волинської та Артемівськ Донецької областей.

За четвертою категорією населених пунктів (міста до 50 тис. населення) третє місце визначили для Снятина, а також Чугуїва Харківської та Ладижина Вінницької областей.

Переможцем конкурсу визнано також село Нижній Вербіж  Коломийського району. Цей населений пункт – на третьому місці за відповідною категорією. Свій успіх село Івано-Франківщини розділило з Музиківкою Херсонської та Мицівцями Хмельницької областей.

Переможців конкурсу нагородять дипломами Кабінету Міністрів України І, ІІ та ІІІ ступенів.

Леся, 25.10.2013 10:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини