Надзвичайна ситуація на радіозаводі: студентів медколеджу хтось навмисне отруїв

Сьогодні близько 13-ї години за викликом швидкої допомоги до Івано-Франківської обласної клінічної дитячої лікарні було доставлено 9 студентів першого курсу івано-франківського медичного коледжу. У всіх були одинакові симптоми - запаморочення, порушення дихання, першіння в горлі та кашель.

Як виявилось, їх викликав невідомий газ. Зі слів потерпілих, під час перерви між заняттями до аудиторії зайшли незнайомі хлопці та розпили з балончика газ. 

Як розповів кореспонденту «Бліц-Інфо» завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Олег Курташ по приїзді до лікарні всіх потерпілих оглянули в приймальному покої.

«Ті діти, що мали супутні захворювання та які проявились під час вдихання газу були направлені до нашого відділення. Це 5 дівчаток віком від 15 до років. Сьогодні їхній стан оцінюється як середньої важкості. Всі вони притомні, загрози життю немає» - зазначив завідувач відділення.

За словами Олега Курташа, ще дві дитини були направлені до неврологічного відділення. Також двох дівчаток відпустили додому, адже ніяких скарг на погіршення стану здоров’я вони не подавали.

Леся, 10.10.2013 17:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини