Прокуратура виявила порушення у роботі виконавчої служби

Під час прокурорської перевірки встановлено, що службовці відділу державної виконавчої служби Івано-Франківського міського управління юстиції не виконують рішень судів щодо проведення виконавчих дій про витребування земель із незаконного володіння та звільнення самовільно занятих земельних ділянок. Зокрема, із 6-ти виконавчих документів звернених до виконання Івано-Франківською міською радою жодне рішення суду не виконано.

            Окрім того, державними виконавцями допускаються численні порушення порядку і строків відкриття виконавчого провадження, а також прийняття рішень із суттєвими запізненнями. Водночас, виявлені факти бездіяльності державних виконавців щодо стягнення виконавчого збору, внаслідок чого до  бюджету не надходили кошти.

За результатами прокуратурою міста Івано-Франківська , внесено подання начальнику Головного управління  Юстиції з вимогою усунути виявлені порушення,  причини та умови, що їм спричинили. Документ прокурорського реагування розглянуто, до дисциплінарної відповідальності притягнуто чотирьох державних виконавців. 

Леся, 20.09.2013 16:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини