Вишиванюк закликає підтримати питання сланцевого газу

Сьогодні на сесії обласної ради губернатор Михайло Вишиванюк заявив, що він не тримається за своє крісло, мовляв, у нього в кишені уже є пенсійне посвідчення.

Нагадаємо, окремі депутати вважають, що саме Вишиванюк лобією питання сланцевого газу в області. Кажуть, що, якщо він не зуміє його «провести», то може поплатитися посадою.

Так от, Вишиванюк заявив, що він особисто їздив у Канаду, ознайомлювався із видобутком сланцевого газу. За його словами, там немає і не було жодних екологічних проблем. Окрім того, за його словами, фахівці Національного університету нафти і газу дослідили питання видобутку сланцевого газу на території області і вважають, що видобуток вуглеводнів не буде нести шкоду екології краю. Експерти прийняли рішення рекомендувати депутатам голосувати «сланцеве питання», каже Вишиванюк.

Вишиванюк відзначив, що сланцевий газ видобувають і в Канаді, і в Штатах, і в Прибалтиці, і в Болгарії, і лише в Україні говорять про якийсь патріотизм, то що в Канаді живуть не патріоти, чи в Америці живуть не патріоти, відзначив губернатор.

Леся, 20.09.2013 11:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини