На Прикарпатті відкрили Консультаційний центр Управління ДСНС в Івано-Франківській області

Вчора в Івано-Франківську відбулося урочисте відкриття Консультаційного  центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області за адресою вул. Незалежності, 9.  На відкритті  були присутні – заступник директора Департаменту  реагування на надзвичайні ситуації  ДСНС  України Віктор  Кучера, перший заступник голови обласної ради Олександр  Левицький, радник голови ОДА, відповідальний секретар регіонального  комітету впровадження  економічних реформ  Ігор  Зварич,  заступник міського голови Руслан  Панасюк, начальник Івано-Франківського  обласного центру з гідрометеорології Володимир Фригович, начальник обласного військового комісаріату Ігор  Павлюк, Івано-Франківський прокурор з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону – молодший радник юстиції Віталій Вдовитченко, підприємці,  представники громадськості, засобів  масової інформації, керівництво та працівники Управління ДСНС в області.

Після символічного перерізання жовто-блакитної стрічки, заступник директораДепартаменту  реагування на надзвичайні ситуації  ДСНС  України Віктор Кучера зазначив, що всі зусилля  президента України Віктора Федоровича Януковича та уряду спрямовані на відкритість і прозорість роботи міністерств та управлінь. Відповідно Головою ДСНС України Михайлом Васильовичем Болотських було підписано наказ і затверджено план заходів щодо відкриття таких  консультаційних центрів  у регіонах України. Основна мета  центру – вдосконалення системи інформування та консультування  населення з питань реалізації державної політики у сфері цивільного захисту.

У свою чергу, Ігор Зварич підкреслив, що відкриття даного Центру – це  подальше розширення цілої системи заходів щодо комплексного обслуговування населення у сфері  надання інформаційних та консультаційних послуг. Також Ігор Теодорович згадав ситуацію, що трапилася напередодні з іноземними туристами, які заблукали у горах, підкресливши, що, якби вони звернулися за консультацією у такий Центр, то  уникли б неприємної ситуації, в яку потрапили.

На важливості відкриття Консультаційного центру наголосив і начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький. Він зазначив, що люди звертаються в Управління з різноманітними питаннями, які перебувають у компетенції ДСНС – від ведення підприємництва до безпечної життєдіяльності, тож тепер мешканці області зможуть отримати відповіді на всі свої запитання в одному місці і в максимально короткий термін. Консультації надаватимуться по телефону, при особистій зустрічі, а також у відповідь на письмове чи електронне звернення.

Вже  одразу після урочистого відкриття Консультаційного центру працівники Управління ДСНС в області надали консультації першим відвідувачам Центру

Леся, 04.09.2013 10:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини