На Прикарпатті проведено антитерористичні навчання

14-16 серпня ц.р. у Івано-Франківську та області відбулись антитерористичні навчання, організовані Штабом Антитерористичного Центру при Службі безпеки України.

Згідно з завданнями, що надходили зі Штабу АТЦ до координаційного органу боротьби з тероризмом при УСБУ в Івано-Франківській області, учасники навчань повинні були розшукати і затримати умовних терористів, виявити та знешкодити навчальні вибухові пристрої, нібито закладені ними на об’єктах транспорту та у місцях масового перебування людей, а також провести операцію зі звільнення заручників на одному з техногенних об’єктів області, начебто захопленого «терористами».

Участь у навчаннях взяли усі регіональні суб’єкти антитерористичної  діяльності: обласні Управління СБУ, МВС, ДСНС, Державної пенітенціарної служби, Внутрішніх військ, представники органів влади та управління.

Підбиваючи підсумки навчань, представники Штабу АТЦ при СБУ та члени регіональної Координаційної групи АТЦ відзначили, що завдання проведених антитерористичних навчань були виконані у повному обсязі.

Прес-центр СБ України

Леся, 23.08.2013 11:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини