Коломийські боксери здолали німців

На базі фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив» у рамках святкування Дня міста Коломиї відбувся традиційний боксерський турнір пам’яті.

На коломийському рингу зустрілися збірні команди України та Німеччини.

Численна кількість глядачів того дня мала змогу спостерігати шість видовищних поєдинків у різних вагових категоріях. Україну представляли боксери з Івано-Франківська, Чернівців, Надвірни і звісно Коломиї.

– Приємно, що представники Німеччини відгукнулися на нашу пропозицію і приїхали до нас саме на День міста. Це знову ж таки подарунок коломиянам та гостям міста. Водночас негативним моментом є те, що з невідомих причин матчева зустріч Україна-Німеччина не відбулася в центральній частині міста, як це відбувалося минулими роками. Я не зрозумів позицію керівництва нашого міста, чому вони відмовили нам, адже саме у такий спосіб багато людей побачить справжній бокс високого рівня, а це в свою чергу – популяризація здорового способу життя та спорту. Тим не менш у фізкультурно-спортивному комплексі «Локомотив» зал був заповнений і це найбільше тішить, адже ми організовуємо такі заходи для людей, зокрема для молоді, – зазначив один з організаторів турніру, заслужений тренер України з боксу Іван Данилишин.

– Цей спортивний захід – це вже добра традиція для нашого міста. Справді шкода, що не вдалося провести його у середмісті, як було завжди. Сподіваюся, що наступного року такі непорозуміння будуть усунені і коломияни та гості міста зможуть побачити світовий бокс у центрі міста, – зазначив депутат Коломийської міської ради Любомир Глушков.

Незважаючи на місце проведення, свято боксу вдалося на всі 100%. За підсумками змагань з рахунком 5:1загальнокомандну перемогу здобула збірна команда України. До вашої уваги результати матчевої зустрічі Україна-Німеччина (переможців виділено – прим. авт.)

Вагова категорія 60 кг:

Татаі Тобіа (Німеччина) – Тарас Криштофович (Коломия);

Артур Бріль (Німеччина) – Роман Романенко (Надвірна).

Вагова категорія 69 кг:

Харун Гулер (Німеччина) – Алишер Абдукадиров (Івано-Франківськ).

Вагова категорія 75 кг:

Деніс Радован (Німеччина) – Олександр Стрілецький (Чернівці);

Херманн Андреас (Німеччина) – Арсен Різун (Коломия);

Макс Келлер (Німеччина) – Олександр Тесленко (Чернівці).

Кращими боксерами турніру пам’яті 2013 року визнано представника німецької збірноїТатаі Тобіа, а також коломийця Арсена Різуна, їм вручено кубки кращих.

Після поєдинків німецькі боксери відзначили майстерність та професіоналізм коломийської школи боксу.

«Українські боксери відомі у всьому світі, як одні з кращих. Тому для нас дуже чудовий шанс випробувати себе і помірятися силами з українськими боксерами, у них відмінна техніка», – зазначив німецький боксер Макс Келлер.

Всі учасники матчевої зустрічі отримали медалі, а глядачі і шанувальники боксу – незабутню порцію емоцій. До слова, в музичних паузах між поєдинками виступала Чемпіонка України по бейлі-денс Христина Федорак. Організатори турніру висловлюють щиру вдячність спонсорам, які долучилися до проведення заходу, повідомляють Коломийські вісті.

Леся, 23.08.2013 08:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини